Közgyűlést tartott Ispánkon a Polgárőr Egyesület

Közgyűlést tartott Ispánkon a Polgárőr Egyesület

 

Az Ispánki Polgárőr Egyesület 2017. április 22-én az ispánki kultúrházban tartotta soron következő évzáró közgyűlését.

A meghívottak között voltak Bedi Ákos a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Molnár Sándor Vas Megyei Polgárőr Szövetség tiszteletbeli elnöke, Kovács László r. alezredes az Őriszentpéteri Rendőrőrs Őrsparancsnoka, valamint a környező települések polgárőr egyesületeinek elnökei is.

A közgyűlésen szép számban jelentek meg az Egyesület tagjai.

Az Egyesület előző évi munkájáról szóló beszámolót követően, a közhasznúsági jelentés elfogadása és a Felügyelő Bizottság beszámolója következett. Ezt követően megtárgyalásra került a 2017. évi költségvetés.

Az eredményes közgyűlést ezúttal is finom vacsora, majd jó hangulatú, kötetlen, a késői órákba nyúló beszélgetés zárta. Az egyesület elnöksége minden résztvevő aktív és pártoló polgárőrnek és minden meghívott vendégnek köszöni szépen a részvételt!

 

Ispánki Polgárőr Egyesület a XVI. Fazekas Napok rendezvényen – 2018. 07. 11.

Az Egyesületünk jó kapcsolatot ápol a környező települések Polgárőr Egyesületeivel. Az együttműködés alapja az egymás munkájának támogatása, segítése.

Az Egyesület részt vett a Magyarszombatfai Fazekas Napok – Nemzetközi fazekasfesztivál és Vásár rendezvény biztosításában.